Cere ofertă creare website

Ne trimiteți detalii despre proiectul de care aveți nevoie (site, portal, magazin online, creație grafică) și noi va trimitem în cel mai scurt timp o ofertă completă de prețuri!

dezvoltare magazin online

Prin formularul de mai jos poți solicită o ofertă personalizată pentru serviciile de realizare site web sau magazin online. Un site de calitate presupune o investiție de timp și multă muncă pentru realizarea lui. Veți găsi diverse oferte de preț foarte mici dar rezultatul final în majoritatea cazurilor este conform principiului “cât plătești, atât primești”. Oferim soluția completă și modernă pentru prezența ta în online! Completarea acestui formular nu presupune o obligativitate legală fată de noi, are scop informativ si deservește oferii unei cotații de preț !

Contactează-ne acum

cere oferta realizare site

Primim cerințele din partea dvs., întocmim planul pentru realizarea site-ului. Se întocmește contractul pentru prestare servicii webdesign.

cere oferta realizare site

Trimiterea materialelor necesare realizării webiste-ului: text, video, imagini, alte date. In cazul in care nu aveți textele, echipa noastră de PR poate sa creeze content unic pentru site-ul dvs.

cere oferta realizare site

Realizarea propriu-zisă a site-ului. In toate proiectele noastre, ne-am respectat data de livrare a acestuia. Contractual ne obligăm să furnizam realizarea acestuia la data menționată sau returnam in totalitate suma de bani.

cere oferta realizare site

Testarea, optimizarea și lansarea site-ului. dvs. în online. Înaintea predării acestuia se vor face teste adecvate pentru întrunirea criteriilor contractuale.