Înregistrare Domenii

Numele de domenii internet (sau "domenii web") reprezintă adresa la care vizitatorii pot accesa un site web și o parte din adresa de email la care cineva poate trimite un mesaj de tip email. Rezervarea unui domeniu reprezintă primul pas pentru a avea o prezență online. Înregistrare domenii .RO de la 9.00€/an

domenii ro

WebTeam este reseller autorizat de domenii.ro .com
.net .org .info .eu . Peste 400 de TLD-uri disponibile doar la noi.

Înregistrare Domenii
Cumpără domeniul tău preferat

Peste 400 de TLD-uri disponibile spre înregistrare prin registrarii parteneri acreditați, astfel aveți certitudinea că indiferent de preferințe, veți deține domeniul potrivit. WebTeam - Seriozitate, profesionalism, calitate, promptitudine

Prețuri domenii web

TLD
Înregistrare
Reînnoire
Transfer
.com
€12.00
€13.00
€13.00
.net
€13.00
€13.00
€13.00
.eu
€5.00
€7.00
€6.00
.org
€16.00
€16.00
€16.00
.co.uk
€10.00
€10.00
€10.00
.blog
€9.00
€32.00
€32.00
.de
€13.00
€13.00
€13.00
.us
€11.00
€11.00
€11.00
.info
€5.00
€23.00
€23.00
.online
€11.00
€29.00
€41.00
.vip
€19.00
€20.00
€19.00
.shop
€38.00
€39.00
€39.00
.srl
€42.00
€42.00
€42.00
.academy
€36.00
€36.00
€36.00
.game
€478.00
€478.00
€478.00
.biz
€20.00
€20.00
€20.00
.market
€31.00
€31.00
€31.00
.in
€12.00
€13.00
€12.00
.app
€19.00
€20.00
€19.00
.be
€14.00
€14.00
€14.00
.fr
€9.00
€9.00
€9.00
.md
€32.00
€32.00
€32.00
.uk
€10.00
€11.00
.bg
€117.00
€57.00
€122.00
.clinic
€56.00
€56.00
€56.00
.news
€29.00
€29.00
€29.00

ATENȚIEPrețurile pentru domenii web pot suferi modificări rugăm  consultați prețul după ce verificați disponibilitatea acestuia și îl adăugați în coș

Indiferent de extensia aleasă .ro, .eu, .com, .net, .org puteți fi sigur că în câteva minute de la confirmarea plății domeniul comandat va fi activat și înregistrat.

Înregistrare domenii .ro și internaționale

Procesul de înregistrare a unui domeniu web debutează cu etapă de alegere a numelui de domeniu potrivit pentru afacerea ta. Ulterior, îți recomandăm să verifici disponibilitatea domeniului dorit, dar și a extensiilor alternative, care te ajută să protejezi numele de domeniu ales. În cazul în care domeniul căutat este disponibil, nu rămâne decât să continui procesul de comandă și apoi să plătești taxa de înregistrare asociată domeniului respectiv.

Rezervarea domeniilor .ro se realizează automat și ai la dispoziție 15 zile de la realizarea comenzii pentru a efectua plata taxei de înregistrare. În plus, îți oferim posibilitatea de a înregistra domenii .ro la cel mai ieftin preț în cazul în care comanzi și un pachet de hosting, acesta fiind necesar pentru a asigura prezența online a site-ului tău.

WebTeam Hosting este furnizor autorizat de domenii .ro, .com, .net, .org, .info și .eu. Prin noi poți înregistra domenii rapid și în siguranță, la cele mai mici prețuri. Înregistrarea domeniilor se realizează pe numele tău, astfel încât vei deveni proprietarul domeniului web comandat imediat ce plata taxei de înregistrare este confirmată în sistemul nostru.

domenii web

Ce trebuie să știi despre domenii?

gazduire web

Mulți verifică în mod greșit dacă un domeniu este disponibil introducând acel domeniu în browser pentru a verifica dacă se încarcă un site web. Modalitatea corectă este să folosești formularul de înregistrare domenii.

gazduire web

Oricine poate înregistra un domeniu cu condiția ca acesta să fie disponibil și să respecte regulile de înregistare ale domeniului respectiv (există unele excepții, cum ar fi .eu sau .us, unde este necesar ca adresa deținătorului să fie în zona respectivă).

gazduire web

Domeniile se înregistrează pe principiul "primul venit, primul servit". Prin urmare, e o idee bună să înregistrezi cât mai repede domeniul tău.

gazduire web

Poți să înregistrezi un nume de domeniu chiar dacă nu publici un site web. Astfel, te asiguri că nu va înregistra altcineva domeniul înaintea ta. Denumiri folosite pentru un domeniu: nume de domeniu, domeniu internet, domeniu web, domain name. Toate înseamnă același lucru.

gazduire web

Poți să ai emailul funcțional la căsuțe gen nume@domeniu.ro, chiar dacă nu publici un site pe acel domeniu. Un furnizor onest de domenii înregistrează domeniul pe numele tău, îți oferă libertatea să schimbi furnizorul fără costuri arbitrare și nu condiționează înregistrarea sau modificarea unui domeniu de alte servicii.

gazduire web

Mulți verifică în mod greșit dacă un domeniu este disponibil introducând acel domeniu în browser pentru a verifica dacă se încarcă un site web. Modalitatea corectă este să folosești formularul de înregistrare domenii.

Cumpără domeniu web de la WebTeam la cele mai bune prețuri

Un nume de domeniu îţi dă ocazia să foloseşți cele mai eficiente metode de promovare online. Caută un nume de domeniu web simplu, unic, uşor de memorat şi de scris de către vizitatori și apoi cumpără domeniul web potrivit pentru site-ul tău cât mai repede pentru a-ți asigura adresa web.

Alegerea domeniului web este o etapă deosebit de importantă pentru succesul afacerii tale. Îți recomandăm să optezi pentru un nume de domeniu scurt, ușor de scris și de pronunțat. În funcție de strategia pe care te-ai hotărât să o urmezi, poți alege un domeniu web care conține cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta sau poți opta pentru un nume de domeniu diferit, care are potențial de a deveni brand, asigurând unicitate la nivel de industrie.

În cazul în care dorești că site-ul tău să se adreseze românilor, este de preferat să alegi un domeniu .ro, acesta fiind înregistrat în conformitate cu legislația în vigoare și regulile impuse de RoTLD. Pentru a proteja numele de domeniu ales, îți recomandăm să înregistrezi domenii cu extensii variate (.com, .net, .org, .eu, .info etc.).

domenii web

WebTeam Hosting furnizează servicii de înregistrare domenii .EU, reînnoirea și transferul acestora, în conformitate cu regulile impuse de EURid (European Registry of Internet Domain Names)

WebTeam Hosting - Cel mai bun partener in domeniul IT
Votat 5/5 in platforma independentă de recenzii HostAdvice

Întrebări & Răspunsuri

Puteți înregistra prin noi toate extensiile principale. Domenii .ro sau domenii .eu dar si nume de domeniu internaționale: .com, .net, .org, biz, .name etc. Avem peste 400 de extensii de domenii web din care puteți înregistra. 

Fie ca este un domeniu web nou înregistrat si vreți sa construiți un site nou fie aveți deja site-ul, abonamentele noastre de găzduire web standard sau profesionala vă asigură performanța dorită.

În momentul când achiziționați un domeniu web sau un pachet de găzduire web, primiți automat pe email setările ce trebuiesc făcute în cazul în care mutați găzduirea web la noi. În cazul în care achiziționați un domeniu web de la noi, nu  trebuie  faceți nimic. 

Verificare domeniu web

Introdu numele de domeniu în formularul de înregistrare domenii și vei afla dacă domeniul este liber pentru a fi înregistrat. Nu ești obligat să cumperi domeniul. Introducerea domeniului în browser pentru a verifica dacă se încarcă un web site nu este o metodă corectă de a verifica dacă domeniul este liber. Este posibil ca domeniul să fie deja achiziționat, dar să nu fie un hosting configurat pe domeniu.

Odată înregistrat, numele domeniului nu mai pote fi schimbat. Totodată țineți cont  trebuie  fie disponibil,  fie scurt și ușor de memorat pentru cei ce vor accesa site-ul web. 

Transfer domeniu web 

Pentru transferul domeniului tău la noi vei avea nevoie de codul EPP sau codul de autorizare al transferului. De asemenea, înainte de a începe procedura de transfer trebuie să te asiguri că la registrar-ul vechi nu ai activată opţiunea “Registrar Lock”, o măsură adiţională de securitate care poate preveni transferurile neautorizate ale domeniului tău, chiar dacă dintr-un motiv sau altul securitatea codului EPP a fost compromisă.

Pentru domeniile .ro şi derivatele sale trebuie să declari fie CNP-ul în cazul în care înregistrarea va fi făcută pe persoană fizică, fie datele fiscale în cazul în care deţinătorul domeniului va fi o persoană juridică. În cazul persoanelor fizice datele deţinătorului afişate în WHOIS sunt păstrate confidenţiale, conform politicii RoTLD. Domeniile .eu pot fi deţinute doar de persoane fizice sau juridice cu reşedinţa sau care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul Uniunii Europene. Domeniile .pro sunt domenii rezervate strict pentru utilizarea de către societăţi comerciale sau de către profesionişti autorizaţi indiferent de locaţia lor. 

Urmezi paşi pentru înregistrarea domeniului iar în timpul procesului de comandă alegi înregistrarea domeniului fără găzduire.

1. Dacă vei găzdui domeniul la noi, formularul de comandă are deja precompletate câmpurile pentru nameservere cu cele ale noastre:

ns1.webteamconcept.com

ns2.webteamconcept.com

ns3.webteamconcept.com

ns4.webteamconcept.com

2. Dacă doreşti găzduirea domeniului la alt provider atunci îţi recomandăm să afli ce nameservere trebuiesc ataşate domeniului în momentul înregistrării. Poţi solicita aceste informaţii providerului tău.