Promoții Găzduire Web

Promoții găzduire web, găzduire reseller, înregistrare domenii si servere VPS. Prinde ofertele promoționale oferite de WebTeam Hosting si beneficiază de mega reduceri la găzduire web sau pachete promoționale cu domeniu inclus.

promotii gazduire web

Găzduire web la super preț!
„Mega oferte la toate pachetele de găzduire web”

Găzduire web/ Servere VPS - WebTeam

În perioada 01.12.2021 – 31.12.2021, WebTeam.ro desfășoară următoarele promoții la pachetele de găzduire web/servere VPS:

WebTeam.ro oferă la achiziționarea oricărui abonament nou de web hosting la plata anuală, 4 luni gratuite ( plata se va face pentru 8 luni dar beneficiezi de 1 an întreg ) folosind codul promoțional ROGAZDUIRE. Codul promoțional nu este valabil pentru găzduirea STARTER sau Freelancer.

Folosește codul promoțional lunii Decembrie, ROVPS ,pentru plata anuală la servere VPS și plătești doar pentru 10 luni. Codul este valabil doar pentru luna Decembrie și nu se aplică pachetului VPS 6 EUR.

parteneriat-web
promotii web hosting

Găzduire web - WebTeam Hosting

În perioada 01.01.2021 – 01.12.2021, WebTeam.ro desfășoară următoarele reduceri la pachetele de web hosting:

WebReam.ro oferă la achiziționarea oricărui abonament nou de web hosting prima luna de găzduire gratuit indiferent de perioada aleasă pentru plata acesteia după cum urmează:

– Pachet Starter
– Pachet Mediu
– Pachet Avansat

La finalizarea comenzii va rugăm să introduceți codul promoțional GAZDUIREFREE pentru aplicarea discountului. Acesta este valabil o singură dată per client. Prelungirea abonamentului după prima luna se va realiza la prețurile fără reduceri în funcție de abonamentul ales de client.
Crearea de conturi multiple și folosirea acestui cod duce la suspendarea/ștergerea lui automată fără o avertizare în prealabil.

promotii gazduire web

Găzduire WordPress - WebTeam

În perioada 01.01.2021 – 01.12.2021, WebTeam.ro desfășoară următoarele reduceri la pachetele de web hosting:

WebTeam.ro oferă la achiziționarea oricărui abonament nou de web hosting prima luna de găzduire gratuit indiferent de perioada aleasă pentru plata acesteia după cum urmează:

– WordPress STARTER
– WordPress MEDIUM
– WordPress ADVANCED

La finalizarea comenzii va rugăm să introduceți codul promoțional GAZDUIREWP pentru aplicarea discountului. Acesta este valabil o singură dată per client. Prelungirea abonamentului după prima luna se va realiza la prețurile fără reduceri în funcție de abonamentul ales de client.
Crearea de conturi multiple și folosirea acestui cod duce la suspendarea/ștergerea lui automată fără o avertizare în prealabil.

oferte gazduire web

Găzduire VPS - WebTeam Hosting

În perioada 01.01.2021 – 01.10.2021, WebTeam.ro desfășoară următoarele reduceri la pachetele de găzduire VPS:

WebTeam.ro oferă la achiziționarea oricărui abonament nou de găzduire VPS prima luna gratuit indiferent de perioada aleasă pentru plata acesteia după cum urmează:

– 25 GB SSD 1×2.4 Ghz CPU 1 GB 300 Mbps
– 50 GB SSD 2×2.4 Ghz CPU 1 GB 300 Mbps
– 75 GB SSD 2×2.4 Ghz CPU 1 GB 300 Mbps
– 100 GB SSD 4×2.4 Ghz CPU 1 GB 300 Mbps
– 150 GB SSD 6×2.4 Ghz CPU 1 GB 300 Mbps

La finalizarea comenzii va rugăm să introduceți codul promoțional VPS100OFF pentru aplicarea discountului. Acesta este valabil o singură dată per client. Prelungirea abonamentului după prima luna se va realiza la prețurile fără reduceri în funcție de abonamentul ales de client.
Crearea de conturi multiple și folosirea acestui cod duce la suspendarea/ștergerea lui automată fără o avertizare în prealabil.

Această oferta nu mai face parte din campania noastră, va rugăm să va abonați la newsletter pentru a primii ultimele oferte.

Referral Programe - WebTeam

În perioada 01.01.2021 – 31.12.2021, WebTeam.ro desfășoară următoarele reduceri pentru toți clienții deja înregistrați:

– La fiecare 5 noi clienți aduși în decurs de o luna se oferă o luna gratuit la serviciul din contul tău
– La fiecare 10 noi clienți aduși în decurs de o luna se oferă 2 luni gratuite la serviciul din contul tău
– La fiecare 15 noi clienți aduși în decurs de o luna se oferă 3 luni gratuite la serviciul din contul tău

Termeni și Condiții*
a) Fiecare client adus trebuie să fie înregistrat pe webteam.ro, acesta să nu fi avut în prealabil un cont la noi și să aibe un serviciu activ/cumpărat. Se exclud clienții noi ce beneficiază în prima luna de gratuitate prin folosirea unuia din codurile de mai sus sau al altui cod promoțional.
b) Acordarea lunilor gratuite se face prin prezentarea dovezilor, fie prin deschiderea unui ticket către Suport cu adresa de email și dată înregistrării fiecăruia, fie folosind linkul de Referal din cont iar în momentul când acesta îndeplinește criterul prezentat mai sus, ne înștiințează prin ticket deschis către Suport.
c) Acordarea lunilor gratuite nu se face pentru Servere Dedicate și Centrale PBX în Cloud.

oferte gazduire web