magazin online

Găzduire web ieftină, de ce ar trebui să o evit?

Există limitări și multe dezavantaje ale găzduirii site-urilor ieftine. Obținerea celui mai bun serviciu de găzduire este esențială dacă doriți să aveți o afacere online puternică. La urma urmei, performanța site-ului web este importantă pentru clasamentul SEO. Dar, mai important, oamenii te vor judeca pe baza vitezei site-ului. Dacă pentru site-ul web nu se oferă performanța necesară, atunci aceasta este o restricție de creștere imensă. Simplu, oamenii doresc să aibă cea mai bună experiență a utilizatorului cu posibilitatea de a se bucura de timpul petrecut accesând pagini ale site-ului. Acest lucru este livrat printr-o capacitate bună dar și viteză, ceea ce nu oferă un pachet de gazduire web ieftin.

Dacă experiența site-ului este una proastă, va trebui să faceți față tuturor tipurilor de probleme. Consumatorii vor migra de pe site-ul dumneavoastră web către altul care oferă o experiență mai bună. Și pe deasupra, clasamentul acestuia va avea de suferit. Dacă o să alegeți să împingeți către limitele necesare și o să vă concentrați constant pe cele mai bune experiențe și rezultate, atunci faceți acest lucru cu înțelepciune, plata în sine este una dintre cele mai bune practici SEO și veți vedea că rezultatele se schimbă în favoarea dumneavoastră.

Ar trebui să optez pentru mai multă lățime de bandă și spațiu pe server?

Când începeți cu un pachet de găzduire web dintre cele mai ieftine sau gratuite forme, veți observa că sunteți foarte limitat. Limitările vor diferi, dar de obicei sunt dezavantajele clasice ale găzduirii site-urilor ieftine, cum ar fi lățimea de bandă și spațiul de stocare. Când deții un site web, nu vrei să fii limitat în niciun fel. Clienții dumneavoastră vor simți această limitare și nu este corect. Credem că defapt vă doriți exact opusul, acela de a asigura clienților resursele necesare pentru interogări rapide de căutare pe site având în vedere că acestea oferă rezultate răsunătoare tot timpul.

În mod ideal, doriți să vă concentrați pe creșterea spațiului de stocare și lățimea de bandă. Combinat cu un site web profesional WordPress, acesta va elimina toate limitele pentru a asigura utilizatorilor o experiență excelentă. Totul este să oferim un sentiment de libertate. Și asta obțineți atunci când faceți upgrade la găzduire. Acesta arată că sunteți mai profesionist și gata să oferiți o experiență stelară și de încredere tot timpul.

Furnizorul meu de gazduire web ieftina contribuie la efectele asupra SEO?

Problema care vine cu limitările de găzduire este faptul că din punct de vedere SEO, site-ului va suferi. Oamenii vor părăsi site-ul mai des, astfel încât rata de respingere va fi ridicată și, în mod evident, va cauza anumite probleme de unul singur. Datorită spațiului de stocare mai mic al site-ului web, veți fi limitat la cât de mult conținut puteți crea. Și s-ar putea să nu aveți niciun format web potrivit sau o modalitate de a-l optimiza pentru SEO. Cu cât vă concentrați mai mult pe rezultate, cu atât experiența va fi mai bună, așa că încercați să folosiți asta în avantajul dumneavoastră și va merita mult efortul indiferent de situație. De îndată ce începeți să abordați problemele, lucrurile se vor schimba și veți observa îmbunătățirea clasării site-ului web. Deci da, limitările pachetelor de găzduire web a site-urilor ieftine vor afecta site-ul pentru SEO. Dacă rata de respingere este prea mare Google vă va considera din ce în ce mai rar și va fi unul dintre acele aspecte care va produce repercusiuni majore. Abordarea trebuie făcută într-un mod semnificativ la început. Folosiți asta în avantajul dumneavoastră și actualizați site-ul web înainte de a fi prea târziu.

Nu mai puteți gestiona traficul

Problema cu serviciile de găzduire web ieftine si limitate este că, de obicei, acestea ajung să nu coste foarte mult, iar site-ul web va avea o mulțime de funcții. De exemplu, veți avea o lățime de bandă limitată și nu puteți avea cu adevărat cantitatea de trafic dorită. Dacă site-ul se oprește doar pentru că s-a depășit limita pentru ziua respectivă atunci clar nu este acceptabil. Oamenii se vor gândi de două ori înainte să lucreze cu dumneavoastră, pentru că printr-un site de acest gen, veti arata că nu sunteți pregătit. Veți putea contracara această percepție și o puteți folosi în avantajul dumneavoastră.

Când începeți să interacționați cu publicul prin Twitter, Instagram și Facebook, este posibil să primiți un răspuns imens din cauza unei campanii de marketing plătite sau chiar a unei pauze norocoase cu un mare utilizator de socializare Twitter care îți transmite postarea pe contul său. Potențialul utilizatorilor care accesează site-ul va depinde de profunzimea spațiului de găzduire și de viteza furnizorului gazdă. Dacă experiența utilizatorului scade, rata de respingere (utilizatorii care pleacă în câteva secunde) va fi ridicată, iar Google vă va considera mai mic pentru cuvintele cheie cu care doriți să vă asociați. Site-urile cu timp de dezactivare vor înregistra semne rele din partea Google.

Există probleme de securitate cu gazduire site web?

În mod clar trebuie să vă gândiți și la securitatea site-ului. Utilizatorii și motoarele de căutare vă vor judeca în funcție de securitatea oferită. De-a lungul anilor, multe site-uri web au fost hackate, iar acele companii au ieșit din afaceri, deoarece oamenii nu mai aveau încredere în ele. Aceasta este principala problemă cu găzduirea de site-uri web foarte ieftine. Nu sunt la fel de fiabile ca serviciile de hosting standard. De obicei, acestea au caracteristici de securitate puține sau deloc. Când vine vorba de un site web, trebuie să aveți cât mai multe funcții de securitate. Hackerii încearcă întotdeauna să afle toate informațiile personale și veți ajunge la probleme în această situație. Ceea ce doriți să faceți este să găsiți o modalitate mai coezivă, gândind cu atenție la protecția oricăror baze de date CRM legate (datele clienților) dacă sunteți furnizor de servicii. Fără caracteristici corecte de securitate, cum ar fi criptarea, certificatul SSL, protecția sau chiar autentificarea dublă, vor exista probleme. Este necesar să vă concentrați pe protejarea datelor clienților. Dacă veți face asta, puteți fi sigur că sunteți responsabil.

Un pachet de găzduire web vă limitează creșterea site-ului?

Creșterea unui site web este foarte greu de cuantificat cu siguranță pentru o întreprindere mică. Pentru unele site-uri web, este la fel de simplu ca 10-20 de utilizatori pe săptămână. Alții au o creștere uriașă, deoarece ceva a devenit viral. Așadar, adevărul este că niciodată nu știi de cât spațiu de găzduire ai nevoie sau cum/când site-ul va deveni foarte popular. Ideea este că doriți să fiți pregătiți și trebuie să aflați într-adevăr o modalitate de a îmbunătăți această creștere în mod natural. În cazul unei afaceri online, doriți întotdeauna să fiți pregătiți pentru acest tip de infuzie de utilizator. Vă poate ajuta mult mai mult decât vă așteptați, iar un mare lucru este că veți ajunge să aveți mai mult control, iar procesul în sine va fi cu adevărat interesant pentru gazduire web.

Verificați în mod regulat Google Search Console pentru a preveni limitările de trafic. Când vine vorba de creștere, doriți întotdeauna să fiți pregătiți pentru aceasta și aveți nevoie de un serviciu de găzduire web fiabil, care să nu aibă limitări. Când cerul este limita, lucrurile vor fi mai ușoare pentru afacerea dumneavoastră și veți avea rezultate mult mai bune de fiecare dată. Nu este tocmai cel mai simplu lucru cu care trebuie să vă descurcați, dar odată ce vă adaptați, lucrurile vor fi mult mai interesante și mai imersive. În plus, cu cât vei avea mai multă grijă de site și le veți arăta oamenilor că vă pasă, cu atât va fi mai bine tot timpul.

gazduire web

Versatilitate și flexibilitate

Acestea sunt lucruri pe care oamenii le așteaptă de la afacerea dumneavoastră. Trebuie să aveți un site web flexibil care să se extindă și să crească cu ușurință în funcție de propriile nevoi. Este important să depuneți eforturi și să împingeți limitele cât se poate de mult. Doriți să evitați provocările care apar și în schimb doriți să vă asigurați că site-ul dumneavoastră web este pregătit pentru orice adăugare pe care o puteți avea pe termen lung. De exemplu, multe site-uri web aduc date și aplicații ulterior. Adăugarea asta la un serviciu gratuit sau ieftin de găzduire este aproape imposibilă. Site-urile web au nevoie de un furnizor de gazduire web bun, de încredere, care vă permite să adăugați lucruri și să vă asigure că obțineți cel mai bun rezultat.

Dacă sunteți decorator, coafor, instalator, constructor de case – veți avea nevoie de spațiu pentru a încărca imagini cu munca și creativitatea recentă. Cu siguranță merită efortul și dacă o faceți corect, lucrurile pot fi satisfăcătoare. Desigur, există momente complicate pe parcurs, dar ceea ce contează este modul în care se extinde site-ul web și ceea ce își doresc oamenii pe termen lung. Obținerea acestor plugin-uri suplimentare și încercarea de a obține mereu setul final de rezultate poate fi foarte drăguță. Este o abordare importantă pe care doriți să o aveți și dacă o abordați corect, experiența în ansamblu poate fi impresionantă.

În plus, puteți avea aplicații mobile sau aplicații web accesate în cadrul site-ului web. Însă, aveți nevoie de lățime de bandă pentru asta, astfel încât utilizarea unui serviciu gratuit de găzduire web nu va merge cu adevărat. Toate aceste lucruri mici se vor adăuga în cele din urmă, de aceea doriți să îmbunătățiți și să duceți lucrurile la nivelul următor într-o manieră semnificativă. Unii dintre cei mai cunoscuți constructori de site-uri gratuite și furnizori de găzduire web ieftine nu vă permit funcții de blog sau module dinamice pentru suprapuneri elaborate și codare CSS. Atenție la constructorii de site-uri, trebuie sa fiți atent și să nu vă grăbiți sau puteți ajunge să reproiectați site-ul după primul an.

S-ar putea să fie gratuit, dar suplimentele pot face să fie super costisitoare

Acesta este motivul pentru care doriți să aveți un serviciu de găzduire web profesional chiar de la început. Doriți să vă concentrați mai mult pe valoare și calitate dar asigurați-vă că alegeți de la început un serviciu și un pachet bun de gazduire web, deoarece asta vă va oferi o experiență foarte bună în cel mai scurt timp. Nu este dificil de făcut, dar calculați costurile generale, stabiliți un buget și apoi mergeți de acolo. Când doriți să vă dezvoltați site-ul, ar trebui să puteți schimba tot ceea ce este legat de acesta. Însă abordările gratuite sau ieftine de gazduire web de site-uri nu vă ajută într-adevăr să schimbați atât de mult. Aceasta va deveni o problemă și trebuie să găsiți o modalitate de a elimina potențialele provocări și probleme care apar. S-ar putea să doriți să adăugați sub-domenii sau să integrați funcții noi, cum ar fi conținut video transmis. Realitatea este că gazduirea gratuită sau cele mai ieftine pachete de găzduire web nu acceptă servicii ultra-rapide și vor fi limitate. Doar pentru că este bine să ai un „pachet unic”, acest lucru nu face neapărat un pachet bun. Este mult mai bine să aveți un sistem profesional în loc, unul care să vă placă nu doar pentru că este convenabil. Lucrul acesta o să vă încurajeze să împingeți lucrurile la nivelul următor, să vă diferențiați site-ul și să ieșiți în evidență față de concurență.

Concluzie și Recomandare

Opțiunile gratuite sau foarte ieftine tind să apară ca fiind ceva foarte interesant. Este ușor să cazi în capcana de a nu investi suma corectă de bani atunci când site-ul este unul nou. Dar dacă sunteți serios în crearea unui site web care se va dezvolta în cele din urmă, accentul dumneavoastră trebuie să fie furnizarea celor mai bune rezultate și experiență. Acesta vă va oferi un mod nou și creativ de a gestiona lucrurile și veți aprecia rezultatele tot timpul. Atâta timp cât faceți upgrade pentru o mai bună gazduire web, cu o reproiectare WordPress, SEO se va îmbunătăți. Utilizatorii vor avea încredere în site-ul dumneavoastră mai mult și veți putea dezvolta site-ul fără griji. Este cel mai bun lucru pe care îl puteți face când vine vorba de găzduire, așa că încercați să luați asta în considerare!

Vă recomandăm un serviciu de gazduire web solid de la WebTeam unde se efectuează controale în timp real ale serverului la fiecare 0,5 secunde care au blocaje puternice anti-bot. Echipa noastră suport este fantastică, disponibilă în orice moment al zilei, în orice zi a săptămânii. Fiecare nivel de client primește acest suport chiar și la sfârșit de săptămână. Veți găsi instrumente de restaurare backup, criptare SSL, operare inteligentă WordPress, conturi de e-mail, printre altele. Mai mult, avem toate serverele optimizate pentru viteză – asta ne dorim cu toții – deasemenea, oferim adresă IP dedicată pentru toate pachetele sau planurile de gazduire web, lucru care este benefic pentru scorul SEO. WebTeam Hosting este un partener puternic pentru orice dimensiune de site web la prețuri competitive și corecte.

Dacă vă doriți să cunoasteți care plan de găzduire este cel mai potrivit pentru site-ul dumneavoastră, atunci, ne puteți contacta sau puteți accesa oferta noastră de găzduire web.