Vrei să-ți deschizi un magazin online? Deși această afacere online poate deveni profitabilă într-un timp scurt, este necesar să alegi un pachet de găzduire web rezistent la un număr mare de utilizatori și o platformă de administrare. Magento reprezintă una dintre cele mai bune soluții de eCommerce, deoarece este simplu de utilizat și oferă acces la o gamă variată de opțiuni. Din același motiv, este apreciat în prezent de numeroase branduri populare, cum ar fi LG, BMW, Prada sau Samsung. Iată care sunt avantajele sale!

Cum funcționează Magento?

Magento folosește framework-ul PHP, bazele sale de date fiind create în MySQL. Datorită beneficiilor, această platformă este considerată de mulți că fiind cea mai completă soluție pentru un magazin online. Versiunea Community Edition este complet gratuită, iar codul sursă poate fi modificat după bunul plac. Programatorii și dezvoltatorii creează module noi în mod constant. Astfel, aceștia facilitează accesul la opțiuni extra, care garantează viteza și eficiența în serverele de găzduire web. Aproape toate programele sunt puse la dispoziție în mod gratuit, Magento Marketplace fiind locul unde se pot regăsi majoritatea temelor și extensiilor de pe piață.

Cât de fiabila este această soluție?

Posibilitățile de customizare pentru partea de front-end și back-end a site-ului web sunt aproape nelimitate în Magento. Poți integra și servicii de la terți, cum ar fi diverse sisteme de plăti, newslettere sau sisteme de transport pentru comenzi. Iar temele sunt optimizate în așa fel încât să funcționeze pe toate dispozitivele mobile și să se adapteze la dimensiunile ecranului.

Indiferent că îți dorești să vinzi produse fizice, să le distribui în regim engross sau să comercializezi programe digitale, poți practica oricare dintre aceste modele de business. Magento cuprinde numeroase funcționalități pentru serviciul de găzduire web, care sunt incluse în mod standard în paltformă, astfel încât gestionarea poate fi efectuată de către oricine. În plus, există diverse instrumente avansate pentru marketingul online. Cu alte cuvinte, ai la dispoziție tot ce este nevoie pentru a crea rezultate vizibile într-o perioadă scurtă.

gazduire web

De ce este necesar un plan de gazduire site web optimizat?

Deși poți achiziționa un pachet de găzduire simplu, serverele speciale pentru Magento sau pachetele ce conțin resurse dedicate pun la dispoziție de până la 4 ori mai multe resurse și sunt configurate pentru a asigura performanțe superioare. Acestea funcționează pe baza tehnologiei LiteSpeed și a celei SSD, ceea ce înseamnă că dispui de mai mult spațiu pe website și timpi de răspuns rapizi. WebTeam Hosting  pune accent pe partea de cache, din cauza volumului mare de date și al extensiilor. De asemenea, dispui de un panou de control și de back-up automat. În felul acesta, ai acces la toate datele de care ai nevoie și îți sunt asigurate copii de rezervă pentru situațiile neprevăzute. Citește și articolul despre de ce WebTeam este cea mai sigura gazduire web .

De ce să achiziționezi un pachet de găzduire web pentru Magento de la WebTeam?

Fie că alegi să folosești Magento Community Edition sau Magento Enterprise Edition,  complexitatea acestei platforme necesită anumite resurse și servicii de hosting optimizate. Alegerea un furnizor cu experiență în domeniu este un obiectiv primar, de aceea WebTeam iti poate oferi toate resursele necesare pentru o gazduire web garantata și poți crea magazinul tău online în Magento in doar câteva momente sau să-l migrezi pe cel deja existent pentru a te bucura de un nivel de performanță superior!