gazduire site

Cumpărăturile online au câștigat multă popularitate în ultimii ani, astfel încât domeniul de e-commerce devine mai dificil pe zi ce trece. Din fericire, cu uneltele potrivite pe serverul de găzduire site vei construi un brand atractiv într-un timp scurt. De asemenea, n-ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice pentru a începe să vinzi și nici de investiții financiare mari. Iată cum poți începe chiar astăzi!

Alege serviciul de hosting potrivit!

Fiecare provider de găzduire web este diferit și ar fi bine să nu-l selectezi pe acesta doar pe baza prețului. În schimb, privește caracteristicile generale oferite în pachete. Un procent sub 99,9% downtime îți poate afecta rezultatele în mod negativ, deoarece paginile vor rămâne inactive pentru perioade lungi în decursul unui an. Viteză de încărcare este un alt factor crucial. Consumatorii nu mai au suficientă răbdare să aștepte până când se afișează toate elementele și vor renunța la ideea de achiziție dacă navigarea este una neplăcută. Nivelul de performanță poate avea și un impact SEO pe serverul de găzduire site, motivul fiind faptul că există crawleri ce indexează conținutul în baza această. Așadar, este important să ai timpi de răspuns de 2 sau maxim 3 secunde pentru a rămâne pe prima pagină.

Alege varianta de platforma e-commerce

Dacă îți dorești o platformă creată special pentru magazine online, poți folosi Magento sau OpenCart. Mulți proprietari de afaceri vor însă să rămână pe WordPress și să instaleze pluginul WooCommerce. Indiferent de preferințe, este necesar să creezi descrieri pentru paginile cu categorii și să configurezi produsele. Acest lucru se va face direct din meniu, existând posibilitatea de a adăuga imagini și titluri atractive în aceeași secțiune. Unele produse trebuie setate pe opțiunea ‘’variable product’’. Acestea sunt de obicei cele care vin în mai multe opțiuni, cum ar fi cu măsuri diferite sau  cu diverse arome. Există inclusiv produse grupate, care reprezintă o colecție de produse similare.

Creează notificări privind stocul și inventarierea pe serverul de găzduire site! Pentru asta, scrie numărul total de unități disponibile și mesaje de avertisment pentru lichidare. Așa te poți asigura că ai întotdeauna ceea ce-și doresc clienții și eviți situațiile neplăcute în care trebuie să returnezi banii. În majoritatea cazurilor, poți seta notificări pe email pentru solicitările care nu vorfi acoperite și se vor bloca achizițiile pentru produse indisponibile.

Include opțiuni multiple de plată

Un procesor de plată este esențial pentru criptarea informațiilor financiare și garantează celor care îl văd că se află pe un domeniu sigur. Totuși, PayPal nu este mereu cea mai bună opțiune. În schimb, ar trebui să existe posibilități de plată multiple. Spre exemplu, unii clienți vor să plătească folosind telefonul mobil sau cu ramburs de la curier. În cazuri speciale, sunt persoane care își doresc să efectueze achiziții chiar și în criptomonede. O soluție fiabila și stabila este și EuPlatesc care vine cu un suport dedicat și oferă asistenta pe întreaga perioada petrecuta cu ei. 

gazduire magazin online

Ce pași trebuie să urmezi pentru a avea o lansare de succes?

Pentru a avea un magazin online funcțional pe un server de găzduire site ai nevoie de o strategie de branding și de una pentru promovare. Asigură-te că ieși în evidență și oferi mai multă valoare decât ceilalți, fiindcă așa vei reuși să atragi rapid atenția. Ca să obții veniturile dorite cât se poate de rapid, focusează-te pe reclame și SEO. Acestea sunt ideale pentru a atrage un volum mare de trafic și pentru a spori rata de conversie. Citește și acest articol despre cum sa faci SEO.

Daca ești in căutarea unei agenții de web design sau ai nevoie de un site profesional pentru magazinul tau online, WebTeam poate veni in ajutorul tau cu o gama larga de servicii și gazduire web special conceputa pentru magazin online. Contactează-ne acum și iți oferim toate soluțiile in funcție de bugetul tau.